Tuesday, July 27, 2010

lAGi!!!!!!




dah,,,,taJok PON PASAL lagi....
PE LAGI???
lagi????
lagi....lagi...lagi.......lagi..........lagi.........cite ni x dek kene mengena ngan ospital sakit jiwa(ada kaitan ker...)


video

dah tgok tikos2 tu...
mesti korang riso kan...
ye r ..sal la minah ni minat sgt ngan tikos ni...ritu dah tikos...
pastu ckp sal tikos lg....
ish2...mental ka???
hahahaa
bukan ek....sori sket,,,,
'ku sehat wal'afiat g nih.....saje nak kongsi ngan korang pe yg ku wat mse xperiment(padahal dri sendri geli pgg tikos...)
kali ni test pasal effect drug kat tido tikos2 tu...
yg myampah tol.....kumpl.kitorg punye tikos...dah tido x nak bgon2 dah....1 jam setengan tggu tikos2 tu...(nyampah!!!)
sampai ku nak tido skali tggu tikos tu bgun........
best tengok tikos tu jln melelong2.....lawak n comel...cam baby baru nak jln...
hehehhe...
korang tau x nape klo wat xperiment kiteorg gune tikos....sbb nyer tikos ni,,,die punye konposisi dah can HUMAN.....so x kan la nak test kat org....lg nak tegelak la ...cube korang bayangkan klo ada org jln melelong pastu pengsan....kang org kta mabok lak...sbb tu x leh...melawan's the undang2 K.....
k la...tu je kot,,,,nnti klo ku wat x periment g ku rojer!!!!

AdIOs!!!

alamak!!!lupe nak ckp....da satu tkos kiteorg tesilap cucok....
mati on the spot!!!!
huahahahaha!!!!!
                



Monday, July 19, 2010

64 TERBUNUHHHHHH,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

gmbr pe nie korag rase?????
mesti plek kan asal la gmbr nie senget.....minah ni mls nak btolkan dlu bru upload ke???

Ha'ah!!!!!
malas ku nak btol kan(de ku kesah....)....
korang tengok je,,,
xcercise  la pale 2 sket....

tp skunk bukan nk cite malas ke.....rajin ke....
ku nak cite pasal kekejaman yg tlah dilakukan aku & fwens kat lab....
kitorag sacrifice kan 64 ekor tikos(padan muke tikos...)
nayer wat xperiment psal drugs.....
so...
tikos r jadik mangsa....
yang tragiknyer....
most tikos yg kitorag berxperiment tu CUAK sampai teberak2.....tekucil pon ade....
hahahaha....

lihatlah sume tikos di pembaringan yang mengsacrificekan diri diorag 4 kiteorg....sumenyer untuk perubatan semata2.......ish2...hebat sungguh tikos zmn skunk ni......smpai de masok FAC.MEDIC......

nak cite lag..yg x leh bla nyer...patotnyer group ku kene cucok drug tu kat INTRAPERITONEAL punyer part kat bdn tikos tu la.....aleh2...tercocok jantong......x sampai 2 saat.....dah.......x dapat diselamatkan.....
dah...tu je la....nnt klo ku wat xperiment g ku cite,,,,dah ....
krang g r wat bende laen....x derk keje nak wat ker?????

bile byk ckp sal intraperitoneal,jntug n len2...msti korang plek kan???

nih konklosinyer....

TiKos + dadah(adala name dye..plek skeit...)= ke alam laen...

Thursday, July 15, 2010

JAHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dh bape ari x bukk bLog....BZ R KATAKAN,,,,,jadik SENIOR....

mUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

hari senior telah DATANG!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHA!!!!


seronok giler....jdik senior nayer(kejahatan mula terserlah...)ku sruh wat pa pe pown junior ikot...
lwk gler...

soh dyeorg wat SUB 4 dptkn sign...bajet primadonna jap...pe salahnyer...sethun skali jer......
x....mane de ragging,,,,,bukannyer ragging....btol ....bukan....(eVIL laugh kuar....)

walopon bru second year,....senior gak pe....tol kan....so....ape lg.....
lps ni x sbo nak jdi senior g......
>_<.....

bak kata pepatah(entahsapertahcakap),,,,,
 berragging2 dahulu, ber"muahaha" kemudian.....







Monday, July 12, 2010

meLAyAN....

forecast for today: sun will shine from morning till noon....

rasa x kelainannyer...ye r..tetiba je ckp sal forecast2 nih...nak jd penyampai berita bahagian kaji cuaca ke......
hehe..x der x...dulu3 penah r terpikir...
tp...apakan daya,masa x akan kembali....ancur musnahla...semuanya aa.a.a.a(tetiba nyanyi lgu P.RAMLEE lak...)

sejak dua menjak tiga menjak ni....
ku asik mlayan cite KOREA blk....
hekhek...nayer dlu dah stop...
tp ketagih lak tgok cite nih.,..
hahaha

LEE MIN HO blakon...heheh...comel....

Sunday, July 11, 2010

POsing2......

HUH!!!!!!
siyus GEMPAK abih......
meh ku wat lgu....
keretaKU BERPUTAR2 di jalan raya....
keretaku berposing2 menari bersama air di atas jalan raya....
lagu ke nih..

x kesah r...
nak cte td lebih kurang dlm kol 4.40 saya bersama my sistah on da way balik University ku...
ye r...nak jd seNior r katakan....
dalam kegumbiraan, kami bernyanyi dan bergumbira dlm kete...
dah la ujan...tambah ngan suara sumbang kiteorg...
lagi r ujan....
ala x pe..bukannyer ada orang dgr kiteorg nyanyi pon....
ada ku kesah....

di selekoh depan kl sentral.....kan jln tu ada turn yg bahaya sket....
time2 tu r ada kelopak air...
dah r ngan laju r jugak(80km/ph)
x sempat nak elak kelopak air tu....TIBA2,,,,TIBE....
kete berposing2...
siyus x leh kontrol strereng...huhu....my SIStah yg bwk kete time tu...
mmg nasib r time tu jgk x byk kete lalu kat c2...
klo x jln tu mmg byk kete...
ALHAMDULILLAH, ALLAH still nak kiteorg kumpul amalan....
kete kiteorg berpotar2 atas flyover  tau..
slamat x terbang je kete tu menjunam...
huhu....
klo x...
x dpt r nak merasa jd senior......
lega x jd pa pe...
.....

ni mmg pengalaman yg agak traumatik gak r...
ni kire kali ke2 ku nak xcident....kali per1 masa ngah pecot kat highway...
kete dpn break,,,
seget ku kejap...
x tau nak wat pe...
tkn break je la keje....
mmg sipi giler...
time tu 100 above ku bwk,,..
ish2....
yg x leh bla nyer..
kejadian tu tahun ni gak...
huhu..

nasib umor kiteorg pnjg g...
nak jugak merasa akad niKah(gatalnyer ku nih..)
dpt BABY...

hehe
...

Friday, July 9, 2010

dOwn!!!!!!!

korang dapat rasakan x pe mcm klo server Down 1 DUNIA.....
korang jd per?????
baboon???
wahahahahahaha....
pe rasenyer...
ni sbenarnye persoalan dr my SISTAH....
......
time nih dye ngah mkn...ish2.....muker..dye wat muke lwk gler(sori MY SISTAH...muahaha)

bile pk2 balik kan...pe korang wat klo korang slalu on9...tetiba...je....PUFF....server down....
arghhhhh....korang rasa pe????
time ngah layan FB...x psal2 serever down....
korang ngah chat nGAN yg tersyg TETIBA!!!!!



rasa2nye pe korang wat...
klo ku...rasenyer ok kowt(pdhal nnt cam gler...)
ala...time2 cam ni kite fill la ngan bende laen...
mkan ker....
tido ker....
baca komek ker...
ummmm....pe g erk..
g maen boling ker...
ckp sl men boling ni kan...
bru2 ku g men boling dpt strike....
wah.,..
terer ker...
hahahaha
pastu balik2 tgn sakit,,,huhu...
x derk kene mgene ngan server down lgsongkan...
tu jer r,,,,korang cube r pk pe jd .....

Thursday, July 8, 2010

azam baru....Sem baru....Baju baru?????

sempena ku yang nak melangkah masok sem baru...
ce wah....dah jadik sENIOR la katakan....muahahaa~~~~

teruskan kepada agenda ku....bnyak gak subject yg ku amek sem nih...
arapan nak pecah pale r nih...huhuhu...
"walaupuun apa yang berlaku akan ku redahi segala onak dan duri....segala ranjau cabaran akan ku hadapi dengan penoh Aaaaaaa...."hehe
dah x derk idea,,,,
pa per pon ku strugle......want to beat me again,,,,
yeah...
i know i can!!!!!!
go go go!!!!
aja aja!!!!!
daebak!!!!

sakit ker??????

sakit ker klo KORANG makan banyak2....
sakit kenyang terlebih,,,,

sakit ker klo korang mengadap tv@laptop lamer2..
sakit mata lak...

sakit ker klo korang kene pukol...
mesti r skt...tambh ngan sakit ati skali....

sal ku ckp sal sakit lak ni?....

nak g tau korang mmg sakit klo kita nak ikut perintah YANG MAHA ESA skunk nie...
tol tak????
couple mne leh,,,,
tp still couple,,,nper???tkot nnt makan ati...
sakit r jugak kan....
dah x leh tu x leh ke r...nape nak lelebih lak...ala skit kat dunia je...
lom tau skit kat akhirat lagi....AZAB gler....

satu g.....SOLAT....
sakit sgt ke nak wat...5 kali je pown....bukan cam zamn NABI dlu2.....sampai 50x....
sakit sgt ke nak luangkan 5 mnt x 5 kali solat = 25 mnt/24jam....
bknnyer ssh....exercise gak kan....

pastu ROKOK....ni lg satu masalah....problem2...
sakit ke klo nak brenti...lgpown kan dah HARAM skunk ni....
yang BOD**nyer.....klo isap lag tambah sakit....paru2 rosak,,,,masalah jantong...bnayak g r...
pastu dah r mmbzir je dwet beli...bukannye murah....
lg baek smpan dwet 2 utk derma ker...

bebudak skolah skunk lg satu hal,,,,,
dah r blom knal dunia....dah bajet terer sgt....please lar....
dwet korang pown makbapk yang kasik,.,,,korang g bli rokok r...blanje awek r...g CC r....merempit r,,,,,
sakit sgt ker klo nak blajar je.,...keje korang blajar je skunk nie....
x yah pk bende2 yang x patot....
klo merempit lagi sakit klo kene langgar....
klo couple lg sakit klo x pasal2 ngandong(4 prompuan)
klo mrokok lg sakit klo dapt penyakit....
klo g CC lg sakit klo kne tangkap....

dah la buang masa...pastu klo dah abeh skolah baru nak nyesal,,,,
sakit sgt ke klo korang blajar je time skolah....
x yah nak ponteng2 wat bende lain....pastu ble dah kuar skolah jad S*M**H......wat semak je....

mmg AGAK B disitu....
bnayak lg nayer...tp dah letih lak ku tulis memacam nie...

dah r....klo nak pk SAKIT dunia mmg banyak....tu alasan je nayer....
klo ada kemahuan nak tggalkan bende2 tu bleh punyer....
INSHAALLAH.....
korang pk r....korang nak sakit skunk(dunia) ke sakit nnt(akhirat)...............
ku ckp nie utk ku gak....yela...manusia akhir zaman mmg x lari dr kesilapan...tp kita bleh ubah sume tu klo kite x nak sakit kemudian...

bersakit-sakit dulu bersenag2 kmudian....

(maaf klo ada menyingung perasaan sesape.....)





Wednesday, July 7, 2010

DwEt,,,,,,

haish!!!!!!
idop perlukan makan,,,,idop utk makan,,,,,lalalalala
makan byk2 nnt gmok lak..,..huuhuhuhu
berat dah naek....muke dah tembam.....poket dah kering.....
huuhuhuhuhu


makan3.....
tdo3.......
landing3......
mata sembam3.....
lalalala~~~~~
sewel klo ari2 cam nih.....

Monday, July 5, 2010

peristiwa BERDARAH!!!!!

di suatu petang, lebih kurang kol 6.50.......
der satu peristiwa yang amat mengerikan berlaku dalam hidupku....
di suatu petang yang amat hening......
terdengar bunyi burung berkicauan.,...
ceh,,dah lari topic daaaaa...

k...kita sambung balik.....
sedang ku menjalankan tanggujwb sebagai seorang wanita yang baik(memasak untk negara...muahahaha)........tiba-tiba!!!!!!
jeng...jeng..jeng...........
warna merah pekat keluar dari jariku yang manis ini .....huhu...
masok yang ni dah banyak parut kat tangan manisku ini..(haish....jatoh r saham....)huhu...
tu r len kali klo nak masak ku kne ada bibik tukang potong je....hahahahaha

itam suMER!!!!!

nak di buat cite....
mase ku nak install sofware printer nih......
ok....cite dye cam nih....
dlm kol 4.20 ptg di rumah ku yang amatlah cantek dan bersinar nih....ku mengidam nak bawak balik printer kat U......punyerlh segamat ku menginstall sofware printer nih....
tp x detect2....ni r geram nih....mmg r ku x r pandai bender2 cam nih....
aish....ssh lak kan cam nih...printer(dah tue dah nayer printer nih...ku dah lame x gune dye,mungkin printer ni maJok KOt ngan ku...) nih ku nak gune utk print lah pe lg....
ye r...sediakan printer sebelom nak print PAPER,....

tu r citer nyer....lpas busy menginstall ku nak cek ink la plak,,,,

pandai lak printer nih kasih HadiaH kat ku....
abeh itam jari jemari ku yang canthek nie,,,,,huhu


Sunday, July 4, 2010

EHMMMMMMMM

Btol ke perempuan mesti dikaitkan dgn kerja dapor....

tak tuan-tuan dan puan-puan....tidak sama sekali...
nape klo nampak perempuan je cam da melekat simbol DaPor kat muke dyeorang,,,,
amboi3....
beh tu klo bab dapor sume perempuan r yang kene wat.............
salah tu.......dalam Islam pown kata perempuan keje dye layan suami..si suami yang kene sediakan nafkah zahir n batin...
so soal dapor ke lipat baju ke sidai baju ke....bukan keje perempuan k....
so Guys ..understand!!!!
jgn pk klo dh kwin leh goyang kaki rilek.....
pe ingat korang bos.....
ku nak luahkan perasaan tak puas ati kaum wanita....
saya sebagai wakil kaum wanita ingin menyatakan bahawa wanita tak boleh diperlakukan sperti orang gaji.....orang gaji laen lah....sbb tu r kje dyeorang.....
tak pham r lelaki zaman skunk ni.....
Idop Wanita!!!!!!
YEAHHHHHH


LelaKi + MeraJoK....

dari dulu sampai skunk ku asik jumpa lelaki yang suke merajok...
pe masalah diorang nayer,,,
musykil3.......

plek kan...patutnye perempuan yang sinonin ngan merajok....
cite pertama bile ku kenal ngan sorang mamat ni....
ku sempoi je......perempuan ke lelaki ke,,,,sume ok je...
tp si mamat ni nak lebih lak,,,
frenz cukuplah,,,,,
x derk masa nak pk sal pakme memakwe nie....wat susah diri je...
lgpown skunk nie ku nak rasa idup remaja keremajaan tu ngan fwenz...
bru best...
bile ku ckp kata dye cam big Bro(konon maen2 la nak tgok reaksi dye)

alih2,,,,majok x pasal pasal.....
x pasal pasal lost contact sume...pe nih???
perempuan kan banyak...pe salah kaewan je dlu...
musykil3......lelaki zaman sekarang majok tahap gaban... ish2...

tu yang no 1....
bnyak la nayer klo nak cite...wat pening pale nak pk sal dyeorang sume...
dah r....
tu je kot....

lelake+majok=BUROK BEBENOR!!!!!